Over ons

Vastgoed Den Haag

4Real Vastgoed verzorgt sinds 2020 al uw vastgoed wensen. Wij onderscheiden ons van andere makelaarskantoren omdat wij werken als u tijd heeft, dus ook ’s avonds en in het weekend. Bezichtigingen na werktijd of in het weekend wordt door veel kopers en verkopers zeer gewaardeerd. U als klant staat centraal in onze hands-on benadering om voor u de beste resultaten te behalen. Wij hebben uitgebreide kennis van de markt en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en aanbod in de regio. Wij voorzien in vastgoed voor ondernemers en particulieren en ondersteunen bij vastgoedvragen rondom uw nieuwe woning, bedrijfspand of winkelruimte.

Heb je vragen of opmerkingen?

Bezoek het kantoor van 4Real Vastgoed in Den Haag of neem contact op met onze specialisten. 

070-7820420

info@4realvastgoed.nl

Jouw persoonlijke vastgoedmakelaar
in Den Haag

Wanneer u in vastgoed heeft geïnvesteerd, komt er een punt om uw vastgoed weer te verkopen aan de juiste partij. 4Real Vastgoed staat voor u klaar als vastgoedmakelaar om u te ondersteunen bij de waardebepaling en verkoop van uw vastgoed. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vastgoed snel en tegen de correcte prijs wordt verkocht.

Snel uw huis verkopen in Den Haag

Heeft u de stap gezet om uw huis te verkopen, maar kunt u nog wel wat hulp gebruiken bij de feitelijke verkoop van uw woning? 4Real Vastgoed staat u graag bij in de verkoop. Wij begeleiden u in het gehele verkoopproces en ontzorgen u zoveel mogelijk. Bij de verkoop van uw woning zijn er een aantal zaken van belang. U wil de waarde en maximale verkoopprijs weten en hoe snel u de woning kunt verkopen op de meeste effectieve manier. Onze specialisten voorzien u graag van advies en kunnen de volledige verkoop uit handen nemen.