Over ons

Vastgoed Den Haag

4Real Vastgoed is in 2020 opgericht door de Haagse ondernemer Jaap van Blijderveen. Zijn team van vastgoedspecialisten hebben uitgebreide kennis van de markt en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en aanbod in de regio. Wij voorzien in vastgoed voor ondernemers en particulieren en ondersteunen bij vastgoedvragen rondom uw nieuwe woning, bedrijfspand of winkelruimte. 

Heb je vragen of opmerkingen?

Bezoek het kantoor van 4Real Vastgoed in Den Haag of neem contact op met onze specialisten. 

070-7820420

info@4realvastgoed.nl

Jouw persoonlijke vastgoedmakelaars
in Den Haag

Wanneer u in vastgoed heeft geïnvesteerd, komt er een punt om uw vastgoed weer te verkopen aan de juiste partij. 4Real Vastgoed staat voor u klaar als vastgoedmakelaar om u te ondersteunen bij de waardebepaling en verkoop van uw vastgoed. Zo bent u ervan verzekerd dat uw vastgoed snel en tegen de correcte prijs wordt verkocht.

Snel uw huis verkopen in Den Haag

Heeft u de stap gezet om uw huis te verkopen, maar kunt u nog wel wat hulp gebruiken bij de feitelijke verkoop van uw woning? 4Real Vastgoed staat u graag bij in de verkoop. Wij begeleiden u in het gehele verkoopproces en ontzorgen u zoveel mogelijk. Bij de verkoop van uw woning zijn er een aantal zaken van belang. U wil de waarde en maximale verkoopprijs weten en hoe snel u de woning kunt verkopen op de meeste effectieve manier. Onze specialisten voorzien u graag van advies en kunnen de volledige verkoop uit handen nemen.

Share This